Bushnell

Tijdens onze excursies gebruiken we verrekijkers van Bushnell. De kijkers van Bushnell zijn de ideale instapkijkers voor beginnende vogelaars. Ze zijn van goede kwaliteit, lichtsterk en relatief goedkoop, waardoor ze een super prijs/kwaliteit verhouding hebben. De kijkers zijn beschikbaar met 8x of 10x vergroting. Tijdens onze excursies kunt u beide varianten met elkaar vergelijken om zo te bepalen wat voor u de beste kijker is.

Koop je Bushnell verrekijker bij Dagjevogelen.nl!
Door onze samenwerking kunnen we de Bushnell verrekijkers aan onze klanten aanbieden voor een mooie prijs. Daarnaast kunnen we u ook helpen bij vragen en eventuele reparatie.

Bushnell Legend 8x 42      Onze prijs: € 179,99

Bushnell Legend 10x 42    Onze prijs: € 209,99


Geïnteresseerd in een verrekijker? Informeer bij ons via info@dagjevogelen.nlTelescoop
Naast verrekijkers heeft Bushnell ook een mooie telescoop in haar assortiment. Deze telescoop is zeer geschikt voor beginnende vogelaars. De telescoop beschikt over een zoomoculair dat verstelbaar is van 20X tot maximaal 60X zoom! De telescoop is hiermee geschikt om zeevogels of steltlopers op afstand te bekijken, maar ook om bijvoorbeeld de maan en planeten van dichterbij te bekijken. 

Bushnell Engage DX 20-60X 80
Onze prijs: €799,-

Beginnersexcursies in samenwerking met Bushnell
Tijdens onze beginnersexcursies in samenwerking met Bushnell kunt u de verrekijkers uitproberen. Onderstaand vindt u een overzicht van de beginnersexcursies die we in samenwerking met Bushnell aanbieden.